Prijs: € 35.340,-
Merk: CAN-AM
Type: SPYDER RT LIMITED CHROME
Bouwjaar: 2021
Modeljaar: 2021
Kleur: Rood
Kilometerstand: 0 km
Garantie: 24 MAANDEN FABRIEKS
Vermogen (PK): 115

Neem contact met ons op

Motor City Amsterdam B.V.
Jarmuiden 31, 1046 AC Amsterdam
Telefoon: 020-4808010
Fax: 020-6145431
 
Nieuw

Omschrijving

BEL NU VOOR DE ACTIES!

LET OP VOORHEEN MOTORCOMPANY NIEUWERKERK!

De Spyder RT Limited is de meeste luxe en comfortabele Spyder binnen het gamma. Naast “gewone Limited” is de “chrome” editie voorzien van speciale C & C bewerkte wielen. Maar naast de wielen is er een flinke diversiteit van chrome en subtiel afgewerkte bodydelen beetgepakt. Dit pakket kan voor jou net die laatste “touch” zijn die voor jouw de RT Limited helemaal afmaakt. Naast deze waanzinnige chrome uitvoering blinkt deze machine natuurlijk al jaren uit als luxe tourbuffel. Zorgeloos en uitgerust een vakantierit rijden van Amsterdam naar de Costa’s in Spanje is voor deze Spyder een “lachertje”. Deze Spyder is van alle gemakken voorzien, van 177L opbergruimte, zadel en handvatverwarming, verstelbare ruit en de vergrote floorboards van 57cm, overal is aangedacht.  Naast al dit moois vinden we op de RT Limited ook het BRP connect systeem terug. Dit systeem maakt het mogelijk om met de joystick op het stuur, de apps op je telefoon te bedienen. Hoe waanzinnig is dat? Even snel het weer checken, of even snel switchen tussen muziek, dit is allemaal geen probleem. Het mooie 7.8 inch LCD dashboard maakt het mogelijk om, om alle belangrijke rijders informatie te tonen en daarnaast dus allerlei apps van je telefoon te streamen.

Can-Am Spyder RT vs Veiligheid

De RT modellen zijn standaard voorzien van een grote diversiteit in veiligheidssystemen. Denk bijvoorbeeld aan "traction control" en "ESP". Daarnaast zijn alle Spyders voorzien van stuurbekrachtiging, welke allerlei oneffenheden weg filteren uit het weggedrag. En vergeet ook zeker niet het ABS (anti blokkeer systeem) niet. Ook kunnen we op een Spyder terug vinden de G kracht sensor welke exact meet hoeveel krachten erop de machine staan, zodat elk van de bovengenoemde systemen tijdig in kunnen grijpen.

Een Can-Am is te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19 januari 2013 of een A motorrijbewijs. Ook mag je met een A2 motorrijbewijs met code 80 zo opstappen


Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij Motorcity Amsterdam.

( BEL ALTIJD EERST VOOR BESCHIKBAARHEID)

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

MOTORcity Amsterdam is de motordealer voor Amsterdam en omstreken. In onze grote showroom in Amsterdam tref je alleen de beste merken. Zowel nieuwe motoren als tweedehands motoren. Bij motor-dealer MOTORcity vinden wij klantcontact belangrijk en leveren graag maatwerk. Of u binnen komt voor een nieuwe motor, of graag uw motoronderhoud wilt laten uitvoeren.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:
- BTW voordeel genieten
- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.


MOTORcity Amsterdam heeft motorrijden in hart en nieren en onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Ons team bestaat dan ook uit exclusief motorrijders.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Aprilia, Kawasaki, Suzuki, Yamaha en Can-Am.

Exterieur