Prijs: € 17.699,-
Merk: YAMAHA
Type: NIKEN
Bouwjaar: 2021
Modeljaar: 2021
Kleur: Graphite
Kilometerstand: 0 km

Neem contact met ons op

Motor City Amsterdam B.V.
Jarmuiden 31, 1046 AC Amsterdam
Telefoon: 020-4808010
Fax: 020-6145431
 
Nieuw

Omschrijving

YAMAHA NIKEN

Een poos geleden was deze machine al zichtbaar onder de noemer van de ‘Yamaha MWT-09’. Inmiddels heeft deze naam plaats gemaakt voor wat lijkt de officiële handelsnaam te worden. De Yamaha Niken.

De Yamaha Niken is uitgerust met hetzelfde motorblok als dat je terug kunt vinden in de Yamaha MT-09 en XSR900. De zogeheten CP3. Dit blok levert 115pk vanuit drie cilinders. Iedereen die wel eens een CP3 motorblok heeft ervaren weet dat dit alleen maar feest kan betekenen.

De Yamaha Niken en zijn elektronica
Een machine zoals deze mag natuurlijk niet zonder de nodige elektronische snufjes van de band lopen. De Yamaha Niken is rijkelijk uitgerust. Bijvoorbeeld instelbare rijmodi. Daarbovenop tref je ook tractie controle. Deze is in te stellen in diverse standen. Niet alleen prettig voor je sportieve ritjes, maar ook als je met heel slechte omstandigheden eropuit gaat. Voor je lange afstandsritten heeft de Niken ook Cruise control en standaard een quick shifter.

De Yamaha Niken is een trike,scooter of een sneeuwscooter?
De verbazing vliegt je om de oren met elke keer dat er een foto van de Niken voorbij komt op internet. Wat is het? Voor wie is het? Links en rechts bespeur je ook frustratie. ‘Dit is toch geen motorrijden?’. Moet je het vergelijken met een MP3? Wij denken van niet. De MP3 is immers een motorscooter met drie wielen en dit is duidelijk een motor met 3 wielen. Moet je het vergelijken met een Can-am? Nee, ook niet echt. Een Can-am leunt namelijk niet. Wat het dan ook is, volgens Yamaha moet je het vergelijken met skiën.

Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij Motorcity Amsterdam.

( BEL ALTIJD EERST VOOR BESCHIKBAARHEID)

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

MOTORcity Amsterdam is de motordealer voor Amsterdam en omstreken. In onze grote showroom in Amsterdam tref je alleen de beste merken. Zowel nieuwe motoren als tweedehands motoren. Bij motor-dealer MOTORcity vinden wij klantcontact belangrijk en leveren graag maatwerk. Of u binnen komt voor een nieuwe motor, of graag uw motoronderhoud wilt laten uitvoeren.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:
- BTW voordeel genieten
- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.


MOTORcity Amsterdam heeft motorrijden in hart en nieren en onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Ons team bestaat dan ook uit exclusief motorrijders.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Aprilia, Kawasaki, Suzuki, Yamaha en Can-Am.

Exterieur