Prijs: € 11.899,-
Merk: YAMAHA
Type: TENERE 700
Kenteken: 00-25-21
Bouwjaar: 2021
Modeljaar: 2021
Kleur: Competion White
Kilometerstand: 1 km
Garantie: 24 MAANDEN FABRIEKS

Neem contact met ons op

Motor City Amsterdam B.V.
Jarmuiden 31, 1046 AC Amsterdam
Telefoon: 020-4808010
Fax: 020-6145431
 
Nieuw

Omschrijving

De Yamaha Tenere 700 is een motorfiets voor de echte avonturier. Niet alleen ontwikkeld voor het asfalt, maar ook de onverharde paden. Eindeloos de horizon achterna racen doe je op de Yamaha Ténéré 700.

De Ténéré 700 is Yamaha’s kindje
In de vorm van de Yamaha T7 werd in 2016 deze machine onthuld als een concept. Vanaf dat punt heeft Yamaha diverse ambassadeurs aangesteld om deze motor uitvoerig te testen. Namen zoals bijvoorbeeld Adrien van Beveren. Zij hebben nauw samen gewerkt met de engineers van Yamaha om deze Ténéré 700 in absolute topvorm te krijgen. Verspreid over de hele wereld is de toenmalig Yamaha T7 flink door de molen gehaald. Uit al deze feedback van diverse professionele rijders is daar dan nu deze Yamaha Ténéré 700.

Deze Ténéré 700 is een avonturier’s droom
Met de Tenere hoopt Yamaha dat je voortdurend de horizon achterna gaat racen. In elk geval zolang de voorraad strekt in je brandstoftank natuurlijk. De brandstoftank is 16 liter groot en volgens Yamaha moet je daar meer dan 350 kilometer mee kunnen afleggen. We gaan even uit van 300km. Dat is van Amsterdam naar Brussel en dan hoef je nog steeds niet te tanken. Lijkt me zat toch? Voor optimale ergonomie heeft Yamaha gekeken naar diverse zitposities die comfortabel zijn. Fijn om te weten dat je op die manier je stop kan uitstellen door gewoon even te verzitten.

Instelbare ABS
Voor optimale controle op onverharde wegen maakt Yamaha het mogelijk om op deze Tenere 700 de ABS tijdelijk uit te zetten. Bij krappe bochten en hele steile afdalingen kun je er dan voor kiezen om bewust het achterwiel te blokkeren, zonder dat daar dan iemand zich mee bemoeit. Vanzelfsprekend is het alleen aan te raden om in dat soort scenario’s de ABS uit te zetten. Mocht je nog steeds overtuigd zijn dat jij op straat beter remt zonder ABS dan is het tijd voor wat onderzoek.

Met 24 maanden fabrieksgarantie. Te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij Motorcity Amsterdam.

( BEL ALTIJD EERST VOOR BESCHIKBAARHEID)

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

MOTORcity Amsterdam is de motordealer voor Amsterdam en omstreken. In onze grote showroom in Amsterdam tref je alleen de beste merken. Zowel nieuwe motoren als tweedehands motoren. Bij motor-dealer MOTORcity vinden wij klantcontact belangrijk en leveren graag maatwerk. Of u binnen komt voor een nieuwe motor, of graag uw motoronderhoud wilt laten uitvoeren.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:
- BTW voordeel genieten
- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.


MOTORcity Amsterdam heeft motorrijden in hart en nieren en onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Ons team bestaat dan ook uit exclusief motorrijders.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Aprilia, Kawasaki, Suzuki, Yamaha en Can-Am.

Exterieur